Palilulsko veče: Druženje i šetnja „Palilulskim sokacima“ uz proslavu Dana Svetog cara Konstantina i carice Jelene

Niš, 02. jun – Gradska opština Palilula poziva sve prijatelje, Nišlije i Nišličike na nezaboravno veče koje će se odigrati u srcu Palilule. Pod nazivom „Palilulsko veče: Dani Svetog cara Konstantina i carice Jelene“, ovaj događaj obećava da će biti pun meraka, zabave i upoznavanja tradicije ovog dela grada.

U petak, 02. juna, od 17:00 do 23:15 časova, ulice Palilule će oživeti tokom ove posebne manifestacije. Bratislav Vučković, predsednik Gradske opštine Palilula, lično poziva sve građane da se pridruže ovom spektaklu i uživaju u šetnji „Palilulskim sokacima“.

Program Palilulskog večeri će biti bogat i raznovrstan. Otvaranje zvaničnog dela manifestacije zakazano je za 20:30 časova na platou kod Palilulske rampe. Tu će prisutni imati priliku da uživaju u različitim umetničkim tačkama i muzičkim nastupima koji će obogatiti veče.

Tokom šetnje „Palilulskim sokacima“, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa bogatom kulturnom baštinom ovog kraja grada. Palilula, poznata po svojoj istorijskoj vrednosti, pružiće gostima mogućnost da se dive arhitekturi, tradicionalnoj umetnosti i gastronomskim specijalitetima.

Ovaj događaj predstavlja priliku za sve građane da se druže, upoznaju jedni druge i uživaju u prijatnoj atmosferi. Pored toga, obeležavanje Dana Svetog cara Konstantina i carice Jelene ima poseban značaj za Palilulu, jer podseća na istorijsko nasleđe ovog dela grada.

Gradska opština Palilula se trudi da kroz ovakve manifestacije očuva tradiciju i promoviše lokalnu kulturu. Palilulsko veče obećava da će biti nezaboravno iskustvo za sve prisutne, uz priliku da se uživa u duhu zajedništva i ponosa na svoj kraj.

Zato, poštovani prijatelji, Nišlike, Nišlije i Nišličiki, ne propustite priliku da se pridružite druženju i šetnji „Palilulskim sokacima“ tokom Palilulskog večeri. Učestvujte u proslavi Dana Svetog cara Konstantina i carice Jelene, i uživajte u bogatstvu kulturne baštine Palilule. Očekuje vas veče ispunjeno veseljem, muzikom i tradicijom, koje će ostati u dugom sećanju.

Vidimo se večeras u srcu Palilule, gde ćemo zajedno proslaviti Palilulsko veče i uživati u nezaboravnom iskustvu koje nam pruža naša draga gradska opština.