O nama

mladi

“Portal Ramonda”  namenjen je mladima Nišavskog okruga, ali ne samo onima koji su mladi telom, već i duhom. Baš kao što cvet-feniks, čuvena “srpska ramonda” iz okoline Niša, iznova raste i istrajava – prkoseći jednako i vekovima i trenutnim okolnostima – tako se i naše mladice (nove generacije) iznova rađaju, bogateći i oplemenjuući društvo. Ovo posebno mesto u virtelnom prostoru kreirano je upravo zbog njih, ali i zbog svih nas  koji treba da shvatimo  koliko naša omladina vredi, šta može da pruži i već pruža čitavom srpskom društvu, a uz to da otkrijemo šta još možemo da učinimo da sve njihove vrednosti, talenti i ideje dođu do izražaja.

Cilj nam je da putem ovog portala ukažemo javnosti na to da na naše mlade treba posmatrati  kao, metaforički gledano,  “strogo zaštićenu vrstu”, kao deo društva koji predstavlja našu budućnost i rast; kao mladice koje treba pažljivo negovati, u koje treba neprestano ulagati, osluškivati ih, dati im “vetar u leđa”. Ali i da podsetimo na to da je jednako važno zalivati im korenje, podsećati ih na tlo iz kojeg potiču.

Vođena time, redakcija “Portala Ramonda”, osim članaka i reportaža, svojim čitaocima nudi i najnovije vesti, odnosno aktuelna dešavanja na području Nišavskog okruga, ali i teme i događaje iz čitave Srbije, s posebnim akcentom na mlade.

Naš tim

Milica-Mihajlovic-urednik

Milica Mihajlović

Direktor i glavni i odgovorni urednik portala

Impresum

Naziv Medija: Portal Ramonda 1874

Poslovno ime: Portal Ramonda 1874 doo Niš

Stanoja Bunuševca, 18000 Niš, Srbija

Glavna urednica: Milica Mihajlović

Novinari: Stefana Jovanović, Katarina Jovanović
Fotograf: Jovica Nikolić

Kontakt telefon: +381(0)64/642-1891
e-mail: portalramonda@gmail.com

Izvršavanje obaveza koje Portal Ramonda d.o.o. ima po odredbama Zakona o elektronskim medijima i Zakona o javnom informisanju i medijima i podzakonskim akatima donetim u skladu sa Zakonom o elektronskim medijima, kontroliše Regulatorno telo za elektronske medije.

Registracioni broj medija Portal Ramonda 1874 IN001272