„The Party“: Zabavna i urnebesna komedija u Narodnom pozorištu u Nišu na Dan zaljubljenih

Publika u Nišu imaće priliku da se zabavi i nasmeje tokom urnebesne komedije „The Party“, koja će biti odigranana 14. februara u Narodnom pozorištu u 20 časova. Predstava je inspirisana komadom „Pidžama za šestoro“ i nosi naziv „THE PARTY“. Ova zabavna situacija, koja se odvija u jednom srpskom gradiću, garantuje nezaboravno iskustvo za publiku.

Radnja se dešava u porodičnom domu Dragana i Ane, zanimljivog bračnog para, i kroz zabune, prevare, zataškivanja, podmićivanja i mnoga druga događanja, publika će biti svedok suludog haosa koji se odvija tokom jednog vikenda. „Tajna večera“ koju su organizovali samo za ljubavnike, poprima neočekivane oblike zahvaljujući neželjenim gostima.

Interesantni i zabavni likovi, poremećeni planovi, male i smešne situacije, zapleti ljubavnih afera garantuju nezaboravno veče smeha, zabave i opuštenosti. Ova predstava delo je režije mladog niškog reditelja Marka Đurića, a u njoj glume Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Dušan Matejic, Tanja Krčmarik i Jelena Orlović. Kao specijalni gost pojavljuje se Milan Strongmen Jovanović, što dodatno obećava nezaboravno iskustvo za publiku.

Iznenadite i nasmejte voljenu osobu zajedničkim odlaskom na ovu zabavnu i urnebesnu predstavu „The Party“ u Narodnom pozorištu u Nišu.

Prodaja karata na biletarnici Narodnog pozorišta

Image