SPECIJALIZOVANI VIRTUELNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U NIŠU: ONLINE MOGUĆNOSTI ZA TRAŽENJE POSLA

Niška filijala Nacionalne službe za zapošljavanje organizovaće 7. specijalizovani virtuelni Sajam zapošljavanja, koji će se održati u četvrtak, 21. decembra, od 10 do 14 sati. Ovaj online događaj pružiće zainteresovanim pojedincima mogućnost da se direktno prijave na ponuđene poslove, razgovaraju sa poslodavcima iz različitih kompanija, i informišu o mogućnostima dodatne edukacije i usavršavanja veština.

Registracija učesnika na web platformi www.nsz-virtuelnisajam.rs je jednostavna, a nakon toga, svi registrovani korisnici dobijaju lični nalog za pristup platformi, sa obezbeđenom politikom privatnosti. Učesnici će moći da saznaju kako pravilno napisati radnu biografiju (CV) i kako se uspešno pripremiti za intervju sa poslodavcem.

Sajam će takođe obuhvatiti partnere koji će pružiti informacije o svojim radnim metodama i ponuditi mogućnosti za dodatno obrazovanje i usavršavanje. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa različitim kompanijama i sektorima, a komunikacija sa poslodavcima će biti omogućena putem „četa“ opcije na virtuelnim štandovima kompanija.

Osim toga, u okviru ovog događaja, informacije će biti dostupne i o Forumu naprednih tehnologija koji će se održati istog dana. Virtualni Sajam zapošljavanja pruža savremeni pristup traženju zaposlenja i povezivanju radnika i poslodavaca u digitalnom okruženju.