Pozorište lutaka Niš oduševilo mališane predstavom ‘Kosić bosić’ u Niškoj banji

Velika radost i uzbuđenje zavladali su među malimšanima danas, jer su imali priliku da se druže sa Pozorištem lutaka Niš i uživaju u predstavi pod nazivom „Kosić bosić“. Ovo izuzetno zabavno i poučno pozorišno iskustvo održano je na bini na kraju šetališta, a predstava je počela tačno u 19:30h.

Pozorište lutaka Niš je oduševilo prisutnu decu svojom maštovitom izvedbom i izražajnim lutkarskim tehnikama. Glavni junaci predstave, Kosić i Bosić, kroz svoje avanture i humoristične situacije, učili su mališane o važnosti prijateljstva, međusobnog razumevanja i saradnje.

Mališani su se smejali, pljeskali i aktivno učestvovali tokom predstave, što je samo potvrdilo koliko su uživali u ovom nezaboravnom iskustvu. Pozorište lutaka Niš je svojom kreativnošću, ljubavlju prema deci i izvanrednim izvođenjem uspelo da prenese poruku o važnosti umetnosti i kulture.

Ova predstava samo je jedan od kulturno-sportskih događaja koji će upotpuniti svaki vikend u našem gradu. Deca su već s nestrpljenjem iščekivala sledeći događaj koji će im doneti nove avanture i radosti.

Dragi mališani, ovo je bio samo početak uzbudljive letnje sezone puna zabave, igre i edukativnih sadržaja. Ne zaboravite da pratite raspored događaja i uključite se u sve aktivnosti koje su pripremljene za vas.

Vidimo se sledećeg vikenda na još jednom nezaboravnom kulturno-sportskom događaju koji će upotpuniti vaše dane igrom, smehom i novim prijateljstvima!

Slika Facebook page Opština Niška banja