Otvara se vrežinski bazen, besplatan ulaz u četvrtak

Kupališna sezona na Vojno plivačkom bazenu “Vrežina” počinje danas, 29. juna od 12 sati, kada će ulaz za građane biti besplatan. Dnevna karta ove godine koštaće 200 dinara, dok će mesečne propusnice biti 2.000 dinara.

Vrežinski bazen će ove sezone biti otvoren od utorka do petka od 11 do 19 sati, dok će vikendima i praznicima raditi od 10 do 19 sati, kažu iz Vojno plivačkog bazena “Vrežina” i dodaju da će ponedeljkom biti vršeno detaljno čišćenje i održavaje kompleksa. Takođe kažu da će o bezbednosti kupača brinuti sertifikovani spasioci, a da se u sklopu vojnog kompleksa nalazi i zdravstvena ambulanta sa dežurnim lekarom, tehničarom i amubulantnim vozilom.

Pored bazena VPB ”Vrežina” je opremljen raznolikim rekreativnim sadržajem poput terena za tenis, mali fudbal na betonu i pesku, košarku, odbojku na pesku i stolovima za stoni tenis. Građanima je dozvoljeno unošenje ličnih sportskih rekvizita za korišćenje istih na za to predviđenim terenima, ali upotreba lopti nije dozvoljena na prostoru samog bazena – kažu iz VPB “Vrežina”.

Iz vojnog kompleksa VPB ”Vrežina” kažu da raspolažu olimpijskim bazenom, dubine od 1.2 metara do 4 metara i malim bazenom namenjenim najmlađim kupačima dubine 0.60 metara i savremenom filtracionom stanicom za prečišćavanje vode, te dodaju da će korišćenje suncobrana i ležaljki biti potpuno besplatni.

www.juznevesti.com