NASTAVAK ASFALTIRANJA PUTNOG PRAVCA TRNJANE – JAKOVLJE: Prvi sloj postavljen na deonici od Donje do Gornje Peščanice

Juče su se nastavili radovi na asfaltiranju ključne deonice opštinskog puta Trnjane – Jakovlje, obuhvatajući segment od Donje do Gornje Peščanice. U ovoj fazi projekta, niško preduzeće „Elit kop“ izvodi radove, a prvi sloj asfalta je uspešno postavljen.

Ukupna dužina puta koja je obuhvaćena ovim radovima iznosi 1400 metara, što će značajno poboljšati infrastrukturne uslove za lokalno stanovništvo. Kvalitetan asfaltni sloj će omogućiti sigurnije i udobnije putovanje, a samim tim doprineti i ekonomskom razvoju regiona.

Druga faza asfaltiranja ove deonice putnog pravca planirana je za početak naredne godine. S obzirom na promenljive vremenske uslove tokom zimskog perioda, izvođač radova je odlučio da prekine rad i nastavi sa drugom fazom kada se stvore povoljniji vremenski uslovi. Ovaj pristup garantuje ne samo kvalitet izvođenja radova, već i dugotrajnost novog asfaltnog sloja.

Projekat asfaltiranja opštinskog puta Trnjane – Jakovlje predstavlja značajan korak ka unapređenju infrastrukture u ovom regionu, pružajući lokalnom stanovništvu modernizovane i bezbedne putne veze. Očekuje se da će ovi radovi pozitivno uticati na ekonomske tokove, olakšati svakodnevno putovanje građana i podstaći dalji razvoj lokalne zajednice. Svi građani se pozivaju na strpljenje tokom trajanja radova, uz uverenje da će konačni rezultat doprineti kvalitetnijem životu i povećanoj povezanosti ovog područja sa ostatkom lokalne infrastrukture.