Najavljen Treći Sportsko-rekreativni Teniski Turnir u Niškoj Banji

Sportski entuzijasti i teniski ljubitelji iz Niške Banje i okolnih mesta mogu se pripremiti za uzbudljiv vikend tenisa jer se Treći Sportsko-rekreativni Teniski Turnir priprema za svoje veliko otvaranje. Turnir će se održati 9. i 10. septembra 2023. godine na atraktivnim terenima sportskog kompleksa „Vrtop“ u Niškoj Banji.

Ovaj teniski spektakl okuplja rekreativne tenisere iz različitih delova regiona i pruža im priliku da se nadmeću, druže i pokažu svoje teniske veštine. Osim što obezbeđuje odličnu zabavu i sportsko nadmetanje, turnir ima i bogate nagrade za najbolje igrače.

Kotizacija i Nagrade

Da biste učestvovali na ovom prestižnom događaju, igrači će morati da izdvoje kotizaciju u iznosu od 1000 dinara po takmičaru. Svi učesnici dobiće zahvalnice za svoje učešće, dok će najbolji igrači biti nagrađeni specijalnim nagradama, uključujući zlatne medalje i trofeje.

Sistem Takmičenja

Turnir će se odvijati prema precizno osmišljenom sistemu takmičenja kako bi se obezbedila fer i izazovna borba. Evo kako će se odigravati mečevi:

  • Grupna Faza: U ovoj fazi, igrači će se nadmetati u dvama dobijenim super tie-break-ovima, svaki do 10 poena. Ova faza omogućava svakom takmičaru da pokaže svoje veštine i odluči ko će se plasirati dalje.
  • Eliminaciona Faza: Nakon grupne faze, igrači će ući u eliminacionu fazu gde će se mečevi igrati u tri super tie-break-a, takođe do 10 poena. Ovo će biti izazov za sve takmičare koji će morati da pruže svoj maksimum kako bi napredovali.
  • Polufinale i Finale: Za najbolje igrače, polufinale i finale će se igrati po veteranskom sistemu, gde je pobednik onaj ko prvi osvoji set do 9 gemova. Očekuje se neizvesnost i teniska drama u ovim mečevima.

Pravo Učešća

Svi rekreativni igrači imaju pravo da se prijave i učestvuju u ovom turniru, osim profesionalno aktivnih igrača i trenera. Ovo će osigurati da svi takmičari imaju ravnopravnu šansu da se istaknu i uživaju u teniskom takmičenju.

Za sve dodatne informacije i prijave, možete kontaktirati organizatore na telefon: 0606767935.

Očekuje se da će Treći Sportsko-rekreativni Teniski Turnir u Niškoj Banji privući mnoge teniske entuzijaste i pružiti uzbudljive trenutke teniske akcije. Ne propustite priliku da se priključite ovom događaju i budete deo teniske zajednice koja će obeležiti ovaj vikend u Niškoj Banji.

Slika Facebook page Opština Niška banja