Kolja i Grobovlasnici 23.juna u Nišu

Nakon dve godine, Kolja i Grobovlasnici, nastupiće u Nišu, u petak 23. juna u Dvorištu Univertizeta (Banovina), sa početkom u 21 čas.

Kolja je nedavno završio snimanje novog albuma, koji će se pojaviti u drugoj polovini juna u izdanju promoterske kuće Long Play. Uz njega godinama stoji rame uz rame gitarista i producent Voja Aralica, a na koncertu će se predstaviti i novi članovi benda.

Predstojeći niški koncert zapravo je i promocija novog izdanja, pa će publika imati priliku da čuje premijerno izvođenje nekoliko novih pesama uz pažljivo probranu set listu najboljih numera sa prethodnih albuma.

Pre svega poznat i priznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi albumom „Mama, nemoj plakati“ (2001), a strpljivo ga je učvršćivao sledećim „Kolja“ (2009), trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom „Grobovlasnici“ (2013) i odlično prihvaćenim „4 Prsta“ (2018), sa koga su se izdvojile „Može malo sutra“, „Ala je lep ovaj svet“, „Svaku noć je isti mrak“ i „Život je san“. Veliku popularnost zadobila je i numera „Meksikanac“, koja je kao singl objavljena 2020. godine.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.500 dinara od utorka, 30. maja na prodajnim mestima Tickets.rs, a na dan koncerta cena karte iznosiće 1.800 dinara!

Prodajna mesta u mreži Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižara Delfi (Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84a), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb). 

Ulaznice se mogu kupiti i online preko linka
Basic info

www.niscafe.com