Humanitarni Koncert KUD „Teslino kolo“ na Platou kod Fontana u Niškoj Banji!

Niška Banja će biti domaćin nezaboravnog humanitarnog koncerta u organizaciji KUD „Teslino kolo“ u nedelju, 9. jula 2023. godine. Ovaj spektakularni događaj će se održati na platou kod fontana, a svečano otvaranje je zakazano za 19 časova.

KUD „Teslino kolo“ je pripremilo izuzetan program koji će ujediniti ljude u ime dobrote i humanosti. Koncert je deo njihove inicijative da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Sa sjajnom energijom i talentom, izvođači će izvesti različite umetničke tačke kako bi pružili nezaboravan doživljaj svim prisutnim posetiocima.

Ova manifestacija je prilika da zajedno provedemo veče ispunjeno muzikom, igrom i zabavom, ali i da pružimo podršku onima kojima je to najpotrebnije. Svi prikupljeni prihodi od koncerta će biti donirani humanitarnim organizacijama u cilju pružanja pomoći onima kojima je najviše potrebna.

Plato kod fontana će biti pretvoren u scenu na kojoj će se smenjivati različite umetničke tačke. Posetioci će imati priliku da uživaju u muzici, plesu i izvođenjima lokalnih talenata. Očekuje se da će ova večer biti ispunjena magičnom atmosferom koja će nas podsetiti na snagu zajedništva i solidarnosti.

KUD „Teslino kolo“ poziva sve građane da se pridruže ovom događaju i učine korak ka promeni. Vaša prisutnost je važna jer zajedno možemo napraviti veliku razliku. Ovo je prilika da pokažemo koliko je naša zajednica jaka kada se udružimo za isti cilj.

Dođite na platou kod fontana u Niškoj Banji u nedelju, 9. jula 2023. godine, i budite deo ove posebne večeri. Ponesite sa sobom dobro raspoloženje i otvoreno srce, jer zajedno možemo stvoriti bolje sutra.

Vidimo se na humanitarnom koncertu KUD „Teslino kolo“!

Slika Facebook page GO Niška Banja