Bankomat knjiga: Novi dodatak Velikom letnjem festivalu u Niškoj Banji

U sklopu Velikog letnjeg festivala koji se održava u prelepoj Niškoj Banji, posetioci će imati priliku da uživaju u jedinstvenom kulturnom iskustvu. U saradnji sa Narodnom bibliotekom „Stevan Sremac“, festival će postaviti inovativnu atrakciju – bankomat knjiga. Ova originalna ideja omogućiće svim ljubiteljima pisane reči da se povežu sa knjigama na jednostavan i besplatan način.

Bankomat knjiga, smešten na centralnom šetalištu, predstavlja revolucionaran koncept koji je već osvojio srca širom sveta. Posetioci festivala će imati priliku da odaberu knjigu sa jednostavnim koracima, baš kao što bi birali novac na klasičnom bankomatu. Raznolika ponuda knjiga će zadovoljiti sva interesovanja, od književnih klasika do savremenih bestselera. I ono što je najbolje, sve knjige mogu biti pozajmljene ili odnete kući potpuno besplatno.

Ova inicijativa ima za cilj da promoviše čitanje i pruži pristupačnost knjigama široj publici. Bez obzira na finansijske mogućnosti, svi posetioci će moći da uživaju u magiji pisane reči. Bankomat knjiga je mesto gde se ljubitelji knjiga mogu povezati, razmenjivati preporuke i otkriti nove svetove kroz književnost.

Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ je aktivno uključena u ovu inicijativu, pružajući podršku i obezbeđujući raznovrsnu selekciju knjiga za bankomat. Biblioteka želi da inspiriše i podstakne čitanje kao oblik kreativnosti i ličnog razvoja.

Bankomat knjiga će biti otvoren tokom celog trajanja Velikog letnjeg festivala, pružajući posetiocima priliku da se opuste, uživaju u knjigama i obogate svoje umove. Ovo je jedinstvena prilika da se knjige približe ljudima na jedan interaktivan način, u srcu ovog divnog letnjeg događaja.

Ukoliko ste u Niškoj Banji tokom festivala, ne propustite priliku da posetite bankomat knjiga i osvojite neki od dragocenih naslova. Uronite u svet knjiga, prepustite se magiji reči i otkrijte nešto novo o sebi i svetu oko vas. Bankomat knjiga je tu da vam pruži iskustvo koje će ostati u sećanju i nadahnuti vas da nastavite istraživati čarobni svet književnosti. Ne propustite priliku da iskoristite ovu jedinstvenu mogućnost i uživate u knjigama tokom posete Velikom letnjem festivalu u Niškoj Banji.

Slika Facebook page Opština Niška Banja