Aktivni tim-bilding – oko 1.500 učesnika iz 116 kompanija na velikoj trci u Nišu

„Samo održivo“, slogan je poslovne trke „Schneider Electric Serbia Business Run“ koja će biti održana u četvrtak, 7. septembra u Nišu od prostora kod Naučno-tehnološkog parka do Letnje pozornice u Tvrđavi. Dosad je za trku od 5 km prijavljeno skoro 1.500 takmičara iz 116 kompanija, što je već rekord, a prijave su i dalje u toku.

Mapa staze; foto: Serbia Business RunTreća trka „Serbia Business Run“ događaja predstavlja najveću sportsko-poslovnu manifestaciju u Nišu, kaže Veroljub Zmijanac, izvršni direktor serije.

Neverovatno nam je kako Niš dobro reaguje na aktivni tim bilding i ponosan sam što svake godine trka i naš tim raste. Zahvaljujući odličnom radu i našoj saradnji sa DELI prostorom, Naučno-tehnološkim parkom u Nišu, Opštinom Crveni Krst i drugim partnerima, trka će ove godine izaći na ulice grada Niša, a mi koji dolazimo jedva čekamo i njen kraj i proslavu na Letnjoj pozornici. Vidimo se – kaže Zmijanac.

Nakon trke – druženje; foto: Raša Aleksić, Serbia Business RunU biznis trkama učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja pola i maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim.

Ovogodišnji Business Run u Nišu definitivno je kruna naše saradnje i posvećenosti tima. Business Run 2023 u Nišu obara sve rekorde, sa brojkama koje potvrđuju vrednosti koje promoviše niška trka. Ovako veliko interesovanje za trku pokazuje da kompanije razumeju ideju i cilj trke, a to je da se povezujemo, družimo i stvaramo partnerstva među sobom. Ovo je najznačajniji sportsko-poslovni događaj na jugu Srbije – rekao je Nenad Stojanović, direktor DELI prostora.

Za timski plasman potrebno je minimum 3 učesnika, a ukoliko kompanija ima samo 1 predstavnika, on/ona se takmiči u individualnom plasmanu.

I ove godine zaposlene očekuje bogat startni paket, a nakon istrčanih ili ishodanih 5k biće održana After Work & Run žurka koju će ove godine nastupiti bend Blackbarries. Priliku da uživaju u druženju i bodrenju kolega imaće i svi oni koji ne trče. U navijački paket uključeno je prisustvo na odličnoj žurci sa kolegama, kao i kupon za hranu i piće – kažu organizatori.

Kompanije i njihovi zaposleni se takmiče u sledećim kategorijama: Najbrži tim (najbolje zbirno vreme prva tri trkača u timu), NajFIT kompanija – kompanija sa najviše finišera, Najbrži kolega i Najbrža koleginica. Najbolje očekuju pehari, kao i robne nagrade partnera, kažu organizatori.

Posle trke u Nišu, Serbia Business Run biće održan u Beogradu, u četvrtak, 21. septembra.

www.juznevesti.rs