Uspela Radionica „IZAĐI IZ ZONE KOMFORA I SLIKAJ SA MNOM“ u Vitoševcu

U subotu, 11. novembra, u Crkvenom konaku Vitoševac, održana je uspešna radionica pod nazivom „Izađi iz zone komfora i slikaj sa mnom“. Ovaj događaj je bio organizovan pod vođstvom naše sugrađanke Milene Ranđelović, koja je sa entuzijazmom okupila žene sa sela kako bi zajedno istražile svet umetnosti.

Cilj radionice bio je pružiti ženama priliku da se na trenutak oslobode svakodnevnih obaveza i oprobaju u slikanju, bez obzira na svoje prethodno iskustvo u ovoj umetničkoj disciplini. Milena je delila svoje znanje i inspiraciju, naglašavajući da umetnost nije rezervisana samo za stručnjake, već je dostupna svima.

Nakon završetka radionice, izloženi su bili raznovrsni radovi, čiji je sav prihod od prodaje bio namenjen crkvi Sv. Petke u Vitoševcu, simbolu i zaštitnici ovog sela. Ova inicijativa ne samo da je pružila podršku umetničkom izražavanju lokalnih žena već je i doprinela očuvanju kulturnog nasleđa kroz podršku verskim i kulturnim institucijama.

Učesnici su se okupili u duhu zajedništva i podrške lokalnoj kreativnoj sceni. Milena Ranđelović, idejni tvorac ove radionice, izrazila je zadovoljstvo postignutim rezultatima i zahvalnost svima koji su učestvovali.

@milenaarandjelovic25 – Pratite Milenu na društvenim mrežama kako biste saznali više o njenim budućim inicijativama i umetničkim poduhvatima.