Svrljiški bazen otvara svoja vrata za besplatno kupanje najboljim čacima, srednjoškolcima i studentima

Svrljiški bazen pruža mogućnost besplatnog uživanja u kupanju za najbolje đake, srednjoškolce, studente i decu iz hraniteljskih porodica, javlja predsednik opštine Svrljig, Miroslav Marković. Ova novina obezbeđuje privilegiju i pogodnosti za odabrane grupe tokom aktuelne kupališne sezone.

Uživanje na bazenu Svrljiga nije samo rezervisano za one koji kupe karte. U cilju podrške i inkluzivnosti, deca iz hraniteljskih porodica takođe će dobiti besplatne karte kako bi mogla da se pridruže u zabavi i osveže se na sunčanim danima.

Cene karata za bazen tokom ove sezone su postavljene na pristupačan nivo. Ulaznica košta 200 dinara, dok je iznajmljivanje ležaljki i suncobrana moguće po ceni od 100 dinara. Uz to, deca mlađa od 7 godina mogu uživati u besplatnom ulazu na bazen.

Za one koji žele da redovno posećuju bazen, dostupne su i mesečne i sezonske karte. Cena mesečne karte iznosi 3.000 dinara, dok se sezonska karta može nabaviti po ceni od 5.000 dinara, što predstavlja povoljnu opciju za one koji žele da iskoriste sve prednosti ovog omiljenog letnjeg mesta.

Radno vreme bazena je prilagođeno potrebama posetilaca, te je otvoren svakog dana od 10:00 do 19:00 sati. Na taj način, svi ljubitelji sunca i vode imaju dovoljno vremena da uživaju u osvežavajućem plivanju i prijatnoj atmosferi svrljiškog bazena.

 Foto: Marko Miladinović