Poziv za Volontere: Pridružite se Organizaciji Košarkaškog Evropskog Prvenstva za Juniore u Nišu!

Mladi od 15 do 30 godina imaju priliku da postanu deo košarkaškog spektakla na Evropskom prvenstvu za juniore, koje će se održati u Nišu od 22. do 30. jula. Ako želite da budete deo ovog velikog sportskog događaja, možete se prijaviti za volontiranje. Organizatori su odlučili da angažuju više od 70 volontera, koji će dobiti priliku da budu deo tima koji će organizovati jedno od najznačajnijih sportskih takmičenja u Nišu.

Nina Stojanović, članica lokalnog organizacionog tima i predstavnica sektora Volonteri, ističe da je konkurs otvoren za mlade od 15 do 30 godina koji žele da se uključe u organizaciju ovog takmičenja. Nakon procesa selekcije, preko 70 volontera će biti izabrano da bude deo organizacionog tima jednog od najvećih sportskih događaja u Nišu. Stojanovićeva poziva sve zainteresovane da se prijave i da ovo leto obeleže kao vreme najboljeg volonterskog iskustva koje će im doneti nove veštine i nova prijateljstva.

Konkurs je otvoren sve do popune broja potrebnih volontera, naglašava Stojanovićeva, a zainteresovani mogu pronaći prijavni formular ovde.

Prvi meč na prvenstvu igraće se između selekcija Finske i Slovenije 22. jula od 13 sati u sali Osnovne škole „Mika Antić“, koja je trenutno pod rekonstrukcijom. Srbija će tog dana odigrati svoj meč protiv Češke u hali „Čair“ sa početkom u 20:30.

Detaljan raspored utakmica možete pronaći ovde.

Ulaznice će biti dostupne za prodaju na blagajnama, a cene još uvek nisu objavljene prema informacijama sa sajta FIBA.

Rekonstrukcija sale Osnovne škole „Mika Antić“ u Durlanu već je započela, a gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je najavila da će i hala „Čair“ biti renovirana.

foto: Jelena Mišić