PANTELEJSKA MUZIČKA VRTEŠKA 2023: Vratimo osmeh na lice uz nezaboravnu zabavu!

Niš, 03. avgust 2023. – Uzbudljivi vikend pun muzike, igre i smeha očekuje sve Nišlije i goste 08. i 09. avgusta, kada će se održati tradicionalna „Pantelejska muzička vrteška“ u dvorištu Doma učenika, poznatijeg kao Engleski dom. Ovo dugoočekivano okupljanje donosi bogat program za sve generacije, obećavajući da će zadovoljiti različite ukuse i interese.

Prvo veče, 08. avgusta, u 20 časova, biće obeleženo spektakularnim nastupima lokalnih muzičkih talenata i čuvenih izvođača. Boban Zdravković i njegov bend „Saita i crne mambe“ pripremaju nezaboravan koncert koji će publiku podići na noge. Njihova autentična muzika i zarazni ritmovi garantuju sjajno raspoloženje za sve prisutne.

Uz to, uživaćemo i u nastupu Kulturno-umetničkog društva „Anđeli“ koje će svojom tradicionalnom igrom i pesmom upotpuniti veče i predstaviti bogatstvo kulturnog nasleđa ovog kraja.

Sledećeg dana, 09. avgusta, program je posebno osmišljen za najmlađe sugrađane. „Pantelejska vrteška za decu“ počinje od 18 časova u istom prostoru, a očekuje nas čitav niz kreativnih i muzičkih radionica. Mališani će imati priliku da se upuste u svoje maštovite svetove i stvaraju prava umetnička dela. Osim toga, letnje igre u komšiluku okupiće sve dečje drugare u nezaboravnoj igri i druženju.

Poseban trenutak očekuje nas tokom večeri, kada će biti izvedene dve lutkarske predstave – „Put oko sveta“ i „Kafina“. Ove priče pune avanture i smeha osvojiće srca svih prisutnih i doneti sate bezbrižne zabave.

Organizatori su se potrudili da obezbede sve potrebne mere zaštite i bezbednosti, tako da će se posetioci moći prepustiti uživanju u događaju uz miran duh. Takođe, savetuje se da se pridržavate svih preporučenih epidemioloških mera kako bismo svi zajedno mogli da uživamo u ovim sjajnim dešavanjima.

Ulaz na sve događaje je besplatan, a dobra atmosfera i pozitivna energija su zagarantovani. Stoga, ne propustite priliku da se pridružite ovom sjajnom događaju i provedete nezaboravan vikend uz „Pantelejsku muzičku vrtešku 2023“.

Vidimo se 08. i 09. avgusta, u dvorištu Doma učenika/Engleskog doma, spremni za nezaboravnu zabavu i uživanje u najlepšim trenucima koje nam donosi muzika, igra i smeh!

Slika www.pantelej.org.rs