NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI ZA MEROŠINSKE MALIŠANE: OPŠTINA ORGANIZUJE RADOSTAN DOČEK PRAZNICIMA

U duhu praznične euforije i predstojećih Novogodišnjih i Božićnih praznika, Opština Merošina odlučila je da na najlepši način završi godinu. Organizovana je podela novogodišnjih paketića za mališane sa teritorije ove opštine, posebno za decu do šest godina.

Pod vođstvom predsednika Privremenog organa, gospodina Saše Jovanovića, uz saradnju Skupštine i Narodne biblioteke, deca iz svih merošinskih sela i iz samog centra Merošine imaju privilegiju da prime svoje paketiće. S obzirom na veliki broj mališana, podela je organizovana tokom dva dana kako bi svako dete dobilo svoj praznični poklon.

„Naša opština se ponosi bogatstvom dece, i veliko mi je zadovoljstvo što možemo da ugostimo skoro 1000 mališana iz naše opštine. Ovaj gest simbolizuje našu posvećenost podršci porodicama i razvoju nataliteta. Verujem da će naredne godine sala biblioteke biti još punija jer su deca naš najveći dar, i za njih činimo sve što je u našoj moći“, istakao je predsednik Saša Jovanović.

Podela paketića odvija se u obnovljenoj sali Narodne biblioteke, koja je prelepo ukrašena kako bi dočarala pravu novogodišnju atmosferu.

Prvi dan podele već je prošao, a radost će biti nastavljena i danas. Deca iz sela poput Azbresnice, Aleksandrova, Arbanasca, Bresta, Batušninca, Baličevca, Biljega, Dudulajca i Donje Rasovače već su uživala u svojim paketićima, dok će se danas radost širiti i na ostale delove opštine Merošina.

Foto: Narodna biblioteka Merošina