Najbolji dosadašnji rezultat: Turistička organizacija opštine Ražanj osvaja tri nagrade na izložbi

Leskovac, jedan od dragulja južne Srbije, bio je domaćin 16. po redu Izložbe suvenira i turističkih publikacija pod nazivom „Leskovac 2023“. Ova dvodnevna manifestacija, koja se održala 2. i 3. novembra, okupila je preko 50 Turističkih organizacija širom Srbije, uključujući i zapaženo učešće Turističke organizacije opštine Ražanj.

Svečano otvaranje izložbe je obavio direktor Turističke organizacije grada Leskovca, gospodin Nebojša Kocić, označivši početak događaja koji slavi bogatstvo turizma i kulture u Srbiji.

Osim što je predstavljala priliku za promociju, izložba je imala i takmičarski karakter. Svi izlagači, bilo da su lokalne, regionalne ili nacionalne turističke organizacije iz zemlje ili inostranstva, imali su priliku da pokažu svoje najbolje turističke suvenire i propagandne materijale koji najlepše predstavljaju njihove turističke destinacije.

Nagrade su bile dodeljene u čak jedanaest kategorija, a fokus je bio na suvenirima i promotivnim materijalima koji najubedljivije prenose lepotu i privlačnost turističkih destinacija.

Turistička organizacija opštine Ražanj se istakla na ovogodišnjoj izložbi, osvojivši čak tri nagrade. Ovaj uspeh predstavlja najbolji dosadašnji rezultat u oblasti promocije za ovu organizaciju, zahvaljujući novim i inovativnim promotivnim materijalima koji su razvijeni početkom ove godine.

Izložba suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2023“ je ne samo prilika da se istaknu turističke destinacije, već i da se podstakne kreativnost i inovacija u oblasti turističkog marketinga. Ovaj događaj doprinosi jačanju turističke industrije u Srbiji i promoviše raznovrsne lepote ove zemlje.

Ova izložba dokazuje da su suveniri i publikacije ne samo sećanja za posetioce, već i ključni elementi u promociji destinacija. Uzbuđujući i raznovrsni materijali prikazani na izložbi pružaju uvid u bogatstvo i raznolikost turističke ponude Srbije.

www.srbijausrcu.rs