Najavljen 15. jubilarni Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!“ u organizaciji BEST Niš.

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Niš priprema se za 15. po redu Sajam poslova i stručnih praksi pod nazivom „Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!“. Nakon dve godine online i hibridnih verzija, ovaj događaj će se održati u zgradi Elektronskog fakulteta u Nišu 6. i 7. marta.

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair“ nudi priliku studentima koji traže posao ili stručnu praksu da se upoznaju sa predstavnicima kompanija, ostvare direktan kontakt i saznaju više o poslovima i praksama koje su u ponudi. Uz to, događaj ima i ambicioznu agendu koju možete pronaći OVDE.

Image

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!“ nastao je iz želje studentske organizacije „BEST Niš“ da studentima i drugim mladim ljudima pomogne u pronalaženju željenih poslova ili praksi u struci. Koncept je jednostavan – povezati mlade sa predstavnicima kompanija koje traže novi, motivisan i stručan kadar. Sajam ima za cilj da pomogne mladima u izgradnji uspešne karijere i pruži im priliku za sticanje iskustva i neformalnog obrazovanja tokom studija, kao i za zapošljavanje i napredovanje u struci.

Ovaj Sajam je jedinstvena prilika za studente koji su u potrazi za poslom ili praksom u svojoj struci da se susretnu sa predstavnicima velikih kompanija i ostvare direktne kontakte. Takođe, pruža im se mogućnost da se informišu o najnovijim trendovima u svojoj oblasti, razviju svoje veštine i usavrše se u svojim budućim karijerama. Izložbe ovakve vrste su od izuzetnog značaja za mlade koji su u potrazi za poslom, posebno u vremenima kada je tržište rada izuzetno konkurentno. Dakle, ako ste student ili mladi stručnjak u potrazi za poslom ili praksom, ne propustite ovu sjajnu priliku da iskoristite svoj potencijal i ostvarite svoje profesionalne snove na Sajmu poslova i stručnih praksi „Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!“ u Nišu.

Slike preuzete sa facebook stranice job fair