Humanitarni teniski turnir „Naissus Open“ se vraća: Svi zajedno za NURDOR!

Osmi i deveti jul rezervisani su za četvrti humanitarni teniski turnir „Naissus Open“, koji će se održati na terenima Teniske akademije Živković u Nišu. Sve što će biti prikupljeno kao nagradni fond tokom ovog turnira biće usmereno organizaciji NURDOR, pružajući podršku deci oboleloj od raka i njihovim porodicama.

Nakon izuzetnog uspeha prethodna tri humanitarna teniska turnira, na kojima su prikupljena značajna sredstva za NURDOR, s nestrpljenjem očekujemo novu epizodu „Naissus Opena“. Ovaj dvodnevni turnir će se održati 8. i 9. jula, a otvoren je za sve zainteresovane teniske entuzijaste.

Prijave za turnir su već u toku i mogu se poslati na mejl adresu naissusopen@gmail.com. Uz kotizaciju od 1.000 dinara, svako ko je zainteresovan ima pravo da se prijavi i postane deo ovog humanitarnog sportskog događaja.

U duhu kontinuirane podrške, kao i prethodnih godina, pozivamo i kompanije koje žele da pruže svoj doprinos organizaciji NURDOR da uplate donaciju i na taj način pomognu nagradni fond turnira. Za sve informacije, organizatori su dostupni putem elektronske pošte naissusopen@gmail.com, kao i putem društvenih mreža na Instagramu (naissusopenofficial) i Facebooku – Humanitarni teniski turnir „Naissus Open“.

Neka tenis bude sredstvo solidarnosti i pružanja podrške onima kojima je najpotrebnija. Vidimo se na „Naissus Open“ turniru, gde ćemo zajedno graditi bolju budućnost za decu obolelu od raka.