Beogradski sindikat vraća se u Niš: Koncert i proslava 24. rođendana

Beogradski sindikat, poznati hip-hop bend, će nakon 15 godina održati veliki koncert u Nišu, koji je zakazan za subotu, 11. marta, od 20 sati u hali „Čair“. Koncert će označiti i proslavu njihovog 24. rođendana, a ulaznice za događaj su već dostupne za kupovinu po ceni od 1.500 dinara.

Bend nedavno objavljuje novu pesmu „Čekam sreću“, posvećenu Nišu i južnoj Srbiji, koja je prvi singl sa njihovog novog albuma „Sindikalno proleće“. Beogradski sindikat će ovu pesmu prvi put izvesti uživo pred publikom u Nišu, kao umetnički prikaz grada, inspirisanog i posvećenog Nišlijama.

Image

Feđa Dimović, frontmen benda, izjavio je za Južne vesti da žele da osvetle život malog čoveka koga su uvek podržavali i da istaknu bitne teme kroz umetničku interpretaciju. Oni takođe žele da inspirišu publiku da pronađe lepotu i motivaciju u teškim vremenima.

Članovi benda najavljuju nezaboravnu večer u Nišu, a na koncertu će kao gosti nastupiti niški hip-hop izvođač Furio Đunta i mlada umetnica Pavlina Radovanović, koja izvodi etno i duhovnu muziku.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na sajtu tickets.rs i u knjižarama Indigo i Delfi, agenciji Big Star Travel i OMW pumpama, po ceni od 1.500 dinara.

Image

 foto: Risto Delić / Promo